Změny v rozvrhu a test podložek na cvičení

26.04.2018 09:59
Ráda bych poslala pár informací k rušení některých lekcí a "provoz" lekcí během svátků v květnu.
 
Jelikož mě stále více táhne nyní "srdíčko" těmi pidiličkami a zároveň se rozšiřujíe zájem o individuální lekce, budu rušit lekce, kde se nás s přibývajícím sluncem moc neschází a všem vytrvalcům se tímto omlouvám za komplikace, které tím vzniknou. Zatím se to týká jen středečních lekcí.
 Přes prázdniny bude výluka lekcí v době konání dovolené se cvičením v Itálii a pak hned navazuje má dovolená - tedy lekce veřejné ani individuální nebudou od 22.6. do 14.7.2018. Letní rozvrh ještě rozešlu.
 
Ruším od 9.5. lekce středy: Pilates a Trampolínek v Neuměřicích a pořád máte možnost využít permice na lekcích trampolínek nebo jógy v úterních hodinách. 2.5. bude lekce standardně, ale posun bude od 18:00:) a Zdravá záda a Pilates od 19:00.
 
Stejně tak dle zkušenosti vím, že hodně z Vás bude slavit čarodějnice či někam jedete na prodloužený víkend a tudíž ruším pondělí 30.4. a pondělí 7.5. cvičení v A-fitness v Roudnici nad Labem a zároveň ruším i úterní lekce trampolínek a jógy po oba dva svátky - tedy 1.5. a 8.5.
Děkuji za pochopení.
 

Pokud máte permanetky s platností do 30.6., nezapomeňte je co nejrychleji vyčerpat a stejně tak i diagnózy těla s platností do května 2018,prosím.
 
Na přání jsem udělala takový test a rozbor podložek. Nemohu říci, že jsou některé zcela špatná či zcela vynikající. Klady a zápory najdete na níže uvedeném odkaze plus moje favoritka bude u mě na vyzkoušení či na prodej. Podložka mě nadchla v jógové centru AKASHA v Praze, kde používají její levnější variantu Kailash a i po mnoha lekcích stále drží. Berte to i jako můj subjektivní výzkum:)
 
Já jsem si nakonec vybrala funkčnost před estetikou, jelikož nejvíce ocením ne-klouzavost a stabilitu při józe a hlavně doživotní záruku a "nedrolivost"i eko test.
Jedná se o podložku Bodhi Rishikes Premium a už si jí můžete koupit i přese mne za 610,- Kč (vzala jsem navíc zatím 10 kusů). Podložku na přání ráda nechám zkusit. Na individuální lekce je už používám - viz odkaz: https://www.inyogashop.cz/bodhi-joga-podlozka-rishikesh-premium-60--183x60x0-45-cm--fialova-2/
 
Chystám již nějaké termíny na podzimní jógové víkendy a jeden rychlý víkend.
Pokud již máte nějaké náměty a představy, jsou vítány.
 
Nepřejete-li si info dostávat, stačí mi napsat.
 
Děkuji a krásné rozkvetlé jaro.
 
Radka Pamětická